МАЛКО ЗА МУЗИКАТА КЪМ ФИЛМА „КЕЧИСТЪТ”

КЛИНТ МЕНСЕЛ композитор на музиката към филма

Гениалният Клинт Менсел е музикант, композитор, бивш солист и китарист на групата Pop Will Eat Itself. Той е и автор на музиката на всички филми на Дарън Аронофски.

Саундтракът към филма е сензационен с удачно подбрани страхотни песни! Той представлява невероятно съчетание на адски добри стари хард рок и хеви метъл парчета от 80-те години на миналия век и малко модерен хип-хоп.

Разтърсваща е песента „The Wrestler”, направена специално за филма от Брус Спрингстийн, приятел на Мики Рурк. Отличителна е и песента "Sweet Child O' Mine" на Guns N’ Roses, лично подарена за филма „Кечистът” от Аксел Роуз, който също е приятел на Мики. Други незабравими парчета от саунтрака са: "Animal Magnetism" на Scorpions, "I'm Insane" и "Round and Round"на Ratt, "Balls To The Wall" на Accept, "Soundtrack to a War" на Rhino Bucket, "Don't Know What You Got (Till It's Gone)" на Cinderella. В саундтрака са включени още и и „Jump” на Мадона, а от хип-хоп изпълнителите Lil Wayne & Birdman с "Stuntin' Like My Daddy", Solomon с парчето "Blowin' Up".

Няма коментари:

Публикуване на коментар