КРИТИКАТА ЗА „КЕЧИСТЪТ”

„ ...Стимулиращ, задълбочен портрет, който мигновено заема място сред най-великите емблематични филми. Една обикновена история, разказана простичко и брилиянтно! „Кечистът” на Дарън Аронофски е победител от всяка гледна точка!...”
Тод Маккарти, сп. „Варайъти”

„Мики Рурк е сред нашите най-харизматични актьори – пъргав, духовит, въздържан, с висок, но съблазнителен глас. Каквото и да прави със себе си, то винаги работи!”
Дейвид Еделстейн, в-к „Ню Йорк”

„...Как да опишеш суровата, първична проява на сила на Мики Рурк като Ранди „Тарана” Робинсън в „Кечистът”? Мислете си като за пръчка динамит с предпазител, която е готова да избухне! Рурк получава всичко за този борец, който не е готов да премине хълма – неговата болка, очуканото му тяло и неговото опечалено сърце.”
Питър Траверс, сп. „Ролинг Стоунс”

„Присъствайте на възкресението на Мики Рурк в смелия, дълбоко въздействащ филм на Дарън Аронофски „Кечистът” ... Актьорът толкова дълбоко се потапя в ролята, че чувството ни за неговата истинска идентичност завинаги се променя.”
Девид Ансен, сп. „Нюзуик”

„Кечистът” е като Rocky направен от Скорзесе от Mean Streets. Това е необикновена филмова приказка, която също е и блестящо художествено произведение.”

Оуен Глейбърман, сп. „Ентертайнмънт Уикли”


„Кечистът” на Дарън Аронофски е най-добрия филм на годината! Жесток, болезнен, нежен, увлекателен - всичко в едно!

Оуен Глейбърман, сп. „Ентертайнмънт Уикли”


„Ролята на живота... Мики Рурк заслужава Оскар! Един от най-добрите филми на годината!”
Роджър Ебърт, филмов критик

Няма коментари:

Публикуване на коментар